Fayans Промоции Vidima Промоции

Подови плочки Tarima Roble

Промоции на Гранитогрес и Подови плочки|Подови плочки

  • Испанска теракота
    Испанска теракота
Стара цена:23.50ЛВ.
Цена:19.90ЛВ.

Подови плочки, имитация на дърво на испанската фабрика STN Ceramica.

 

  Размер Цена ПРОМО ЦЕНА
IIро качество 20,5 x 61,5 см 23,50 лв./м2 19,90 лв./м2
Iво качество 20,5 x 61,5 см 29,00 лв./м2  

 

Технически параметри
Размер 20.5 x 61.5 см
Тип Подови плочки
Произход Испания
Производител STN Ceramica
Повърхност Мат

Теракота Tarima Roble - STN Ceramica с размер 20,5 x 61,5 см

Теракота Tarima Roble - STN Ceramica с размер 20,5 x 61,5 см

Испански плочки Tarima Roble - STN Ceramica

Испански плочки Tarima Roble - STN Ceramica